Целият свят може да говори за предимствата на SUV днес, но главният

...
Целият свят може да говори за предимствата на SUV днес, но главният
Коментари Харесай

Шефът на Citroеn: Идва смъртта на SUV

Целият свят може да приказва за преимуществата на SUV днес, само че основният изпълнителен шеф на Citroen Винсънт Коби твърди, че тази наклонност скоро ще бъде " светиня от предишното ", съобщава Auto Express. Пред изданието, шефът на френската автомобилна компания разяснява, че към момента няма " никакви цифри, които да поддържат тезата му ".

" Светът на SUV приключи ", безапелационен е въпреки всичко Коби.

Автомобилите от вида SUV, както и кросоувърите от дълго време са доста известни в Съединени американски щати, само че през последните години стават все по-масови и в Европа. Сегментът съставлява 50% от всички нови регистрации на транспортни средства на Стария континент през последните няколко години.
 Настъпват промени в дилърската мрежа на Citroen в България
Настъпват промени в дилърската мрежа на Citroen в България

„ Автомотор Корпорация “ АД към този момент не е оторизиран дилър за продажба на нови коли Citroen, както и за гаранционни поправки за София, Пловдив и Видин

За да поддържа теорията си, че макар тези данни, SUV ще изчезне, Коби уточни новия феномен на седаните, които се назовават " SUV, единствено тъй като е малко по-висок ". Причината за това, разяснява основният изпълнителен шеф на Citroen, е че " всичко се свежда до аеродинамиката ".

" При EV на батерията, в случай че аеродинамиката ви е неверна, наказването във връзка с пробега е голямо ", споделя още Коби. И добавя, че " можем да загубим 50 км сред добра и неприятна аеродинамика, а сред SUV и седан приказваме за съответствие 60/70/80 км. "
 Снимка 523649
Източник:

Според шефа на френския авто колос, настоящето решение за гамата за EV SUV и кросоувъри, което прави батериите доста по-големи, не постоянно ще бъде допустимо.

" Освен това, в случай че живееш в огромен град, преди пет години, в случай че оставиш децата си пред учебното заведение с огромен SUV, тиси мъж. Днес обаче, в случай че направиш това, то ти си " терорист ", споделя Коби.

И още една поддръжка на тезата на изпълнителния шеф - след време хората ще стартират да лимитират тежестта и размера на батериите посредством налози или посредством разнообразни тласъци, посредством контролиране и посредством порицаване. На този декор Франция оповестява, че ще стартира да полза транспортните средства по тегло в напълно скоро време.
 Citroen с нова емблема на 103-годишната си автомобилна марка
Citroen с нова емблема на 103-годишната си автомобилна марка

Френската автомобилна компания преосмисляа своята корпоративна идентичност
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР